HĂ©, startende operator!

WIL JIJ EEN
KLEURRIJKE BAAN?

Vacature
(Junior) Grafisch Operator
Locatie
Amsterdam

Grote, complexe machines

De gehele verantwoordelijkheid van onze peperdure machines ligt in jouw handen. Onze machines zijn erg ingewikkeld en op de micron-nauwkeurig. Het duurt dan ook een aantal jaar voordat je onze gehele machines door en door kent. Neem jij deze uitdaging aan?

Ruimte voor eigen ontwikkeling

Omdat je aan het begin van je carrière staat, krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door trainingen of cursussen. Wil je een BBL-opleiding Grafisch Operator volgen waarbij je vier dagen per week op de werkvloer bent en op vrijdag naar school gaat, dan is dat ook zeker mogelijk.

Bovengemiddeld salaris

Je krijgt ieder jaar cao verhogingen en maakt een stap in de salarisschalen. Plus reiskostenvergoeding, vakantietoeslag, 25 vakantiedagen en 50% vergoeding pensioenkosten.

Parttime is bespreekbaar

We vinden het belangrijk dat je werk- en privéleven in balans zijn en stellen ons daarom flexibel op. Wanneer jij je baan op een bepaalde manier in deeltijd wilt vormgeven, is dat altijd bespreekbaar.

WIL JIJ DAT JOUW WERK OVERAL TER WERELD TE ZIEN IS?

Ben jij een leergierige technicus met grafische affiniteit? Heb je oog voor kwaliteit? En word je enthousiast van het bedienen van enorme machines van gemiddeld 1 miljoen euro? Dan is deze rol voor jou!

De fantastische machines van Van Dam hebben wereldwijd de markt veroverd. We geven kleur aan de producten van Coca Cola, McDonald’s, Unilever en Danone. Onze kostbare machines bestaan uit zo’n 7000 onderdelen en onze klanten vind je over de hele wereld. In jouw rol als Grafisch Operator ben je verantwoordelijk voor het goed lopen van het printproces van onze complexe machines. Jij kijkt kritisch naar het grafische van de afdrukken en zorgt dat dit overeenkomt met de klantwensen. Wil jij dat jouw werk overal ter wereld te zien is?

Vul dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres hieronder in en dan word je binnen twee werkdagen gebeld voor meer informatie.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAAR KOM JIJ TE WERKEN?

Je komt terecht in het Operations team bestaande uit 30 man. Binnen deze afdeling wordt gezorgd voor een perfecte afwerking van het afgesproken eindproduct, onze fantastische printmachine. Van tekening naar sub-assemblage tot aan de printende machine bij de klant – dit doen we allemaal zelf in huis.

WAT GA JIJ DOEN?

Jij krijgt de verantwoordelijkheid over het printproces van onze geweldige machines. Je draagt bij aan de nieuwste ontwikkelingen van deze grafische technologie. Je weet hoe belangrijk de kwaliteit van de print is voor onze klanten wanneer de verpakkingen in het schap van de supermarkt staan. Daarom doe jij regelmatig kwaliteitschecks. Lijkt het je leuk om daarnaast te reizen naar onze klanten in Indonesië of Amerika om ze print trainingen te geven? Dat kan in de toekomst!

ONZE NIEUWSTE MACHINE WAAR JIJ AAN GAAT WERKEN

WAT KRIJG JIJ?

 • Een fulltime dienstverband bij een financieel gezond en innovatief bedrijf. Deeltijd invulling van je baan is ook altijd bespreekbaar.
 • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een BBL-opleiding Grafisch Operator.
 • Bovengemiddeld salaris en goede, secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: flexibele werktijden, 25 vakantiedagen en 50% van je pensioenkosten door ons betaald.
 • Een uitdagende functie bij een wereldwijde topspeler.
 • Verantwoordelijkheid voor onze peperdure machines die de producten van wereldmerken kleur geven.
 • Elke dag afwisseling in je werk door de complexiteit van onze machines.
 • Een loyaal & hecht team dat altijd voor je klaar staat. Er heerst een nuchtere werksfeer met geregeld grappen tussendoor.

WIE BEN JIJ?

 • Je bent een techneut of hebt aantoonbare interesse in techniek.
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Een technische vooropleiding, werktuigbouwkunde of grafische opleiding is een prĂ©.
 • Je bent zelfsturend en neemt de verantwoordelijkheid in je rol.
 • Leergierig, nauwkeurig, oog voor kwaliteit en collegiaal zijn eigenschappen waar je jezelf in herkent.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en kunt Engelse tekst begrijpen.
 • Je bent woonachtig in de Randstad of bent bereid om te verhuizen.

OVER VAN DAM MACHINE

Van Dam Machine is een wereldwijde topspeler in de productie en verkoop van bedrukkingsmachines. In ons bijna 60-jarige bestaan zijn er zo’n 2000 machines bij onze klanten wereldwijd geïnstalleerd. Bedrijven met eindklanten zoals Coca Cola, McDonald’s, Unilever en Danone.

En dat is niet het enige waar we trots op zijn! Naast wereldwijd marktleider, zijn we ook innovatief. Na 10 jaar R&D, hebben we onze eigen technologie ontwikkeld. Deze zogeheten FDoR technologie combineert “the best of both worlds”: de machine bedrukt op duurzamer materiaal in de hoogste kwaliteit en snelheid. Hiermee hebben we ongelooflijk groeipotentieel gecreëerd en dit willen we graag met jou verder uitbreiden.

MEER INFORMATIE VERKRIJGEN?

Wil jij meer weten over deze rol?
Vul dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres hieronder in en dan word je binnen 2 werkdagen gebeld door de chef werkplaats.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ZIE IK JOU BINNENKORT TERUG OP DE WERKVLOER?

Ben jij degene die kleur gaat geven aan de producten van wereldmerken?
Vraag dan meer informatie op via het formulier hierboven en dan hoop ik je bij ons op de werkvloer te zien.

AnneMaart, CEO Van Dam Machine